Vloerbekleding

Vloerbekleding

Onze expertise breidt zich ook uit naar het verwijderen, leveren en plaatsen van allerlei vloerbekledingen die telkens getuigen van een hoge kwaliteit. De producten uit ons gamma onderscheiden zich door hun sterkte, onderhoudsvriendelijkheid en slijtvaste karakter. Wij hebben een divers aanbod aan kleuren en designs voor zowel tapijt, linoleum, vinyl en kurk.

 

Wij begeleiden u van A tot Z in dit proces: van het wegwijs maken in ons aanbod tot het uitkiezen, opmeten, bestellen en plaatsen van de vloerbekleding.

 

De gekozen vloerbekleding moet natuurlijk passen in het totaalplaatje: de kleur en stijl van uw gordijnen, muren en meubilair spelen in dit opzicht ook een belangrijke rol. Wij brengen voor u graag de verschillende mogelijkheden in kaart. Bij ons zijn de wensen en behoeften van de klant dé hoekstenen waarop we ons baseren bij het uitdenken van de meest stijlvolle en kwalitatieve oplossing.

 

Onze vakmannen zorgen voor een kwaliteitsvolle en professionele uitvoering van de werken. Zowel de voorbereiding, het plaatsen, als de afwerking worden met passie en een scherp oog voor detail uitgevoerd.

© 2024 Schilderwerken Versluys - Privacy - Website by KMOSites