Parket

Parket

Schilderwerken Bart Versluys is u ook van dienst voor de plaatsing van parket en biedt u een uitgebreide keuze in houtsoorten, legpatronen en afwerkingsvormen. Daarnaast kan u ook op onze vakmensen rekenen voor het opschuren van uw parket of laminaat. Ook herstellingen of een volledige renovatie van uw houten vloer behoren tot de mogelijkheden.

 

Parketvloeren geven een warme en levendige uitstraling en kennen een lange levensduur. De aangename ervaring wanneer u met blote voeten op parket loopt geeft het kiezen van parket als vloerbedekking een grote meerwaarde. Parket is evenals de ideale oplossing om je vloer te isoleren. Het ziet er niet alleen warm uit, maar het voelt ook warm.

 

Door onze jarenlange ervaring met het aanleggen van parketvloeren kunnen wij u bijstaan met deskundig advies. Onze stielmannen begeleiden u graag in uw zoektocht naar de juiste kleur en het meest geschikte materiaal. Uw smaak, budget en onderhoudsgemak zijn keypoints voor ons in dit opzicht. Bij ons bezoek nemen we uiteraard alle stalen en voorbeelden mee, zodat u zich het eindresultaat goed kan visualiseren.

© 2024 Schilderwerken Versluys - Privacy - Website by KMOSites